IV. NAPSZARVAS ÜNNEP | 2018. augusztus 22-26. | Tarján

Áldás

Az első három év sikere után 2018-ban is megrendezzük a NAPSZARVAS ÜNNEP-et (SUNDEER GATHERING).


Hazai és külhoni szellemi vezetők, szertartás vezetők, tanítók és tudósok, kutatók, zenészek hozzák el és osztják meg tudásukat előadások, szertartások keretében.

Számtalan alkalom lesz, hogy tanuljunk, fejlődjünk, tágítsuk ismereteinket az ősi kultúrák ma is időszerű, bölcs tanításai által.

Az immár öt napra bővülő rendezvény eseményekben gazdag, igen sűrű lesz...
A külhoni tanítók szavait tolmácsok fordítják, így mindenki érteheti őket. Érkeznek Peruból, Mexikóból, Chiléből, Ausztriából, Írországból, Dél-Koreából, Németországból, Új-Zélandról, Törökországból, az Egyesült Államokból, Kanadából, Mongóliából, Ausztráliából, Szlovéniából... 
A magyar tanítók előadásait a tolmácsok német és angol nyelvre fordítják.

A helyszínen a szállás 75 főnek házakban, a többieknek saját sátorban lehetséges. Étkezés megoldott, különböző formákban és igények szerint.

A rendezvény magán szervezés, semmilyen párt, szervezet nem támogatja. Célja a tiszta szellemiség, a világot előre vivő szerves kultúrák megismertetése.

A részleteken folyamatosan dolgozunk, az előadókkal, tátosokkal, sámánokkal, tanítókkal, kutatókkal, zenészekkel egyeztetünk, a honlap tartalma ennek megfelelően bővül. A résztvevő tanítók, előadók listája a "TANÍTÓK, ZENÉSZEK 2018" menüpontban lesz.

A szállásról, étkezésről való ismereteket, a jegyvásárlási lehetőségeket, és a részletes programot a megfelelő link alatt megtaláljátok. Kísérjétek figyelemmel...!


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Áldás
Sólyomfi-Nagy Zoltán